ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Witten’de iftar programı

30.08.2009
29-30 Ağustos 2009 tarinde Witten Batı Trakya Türkleri Derneği geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar programına Derneğimizin binası büyük olmasına rağmen katılım yüksek olması nedeni ile sıkışıklık yaşanmıştır. Bu katılım Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızı sevindirmiş, bir gün sonra derneğimize üye bayanların, hanımefendilere verdiği iftar sofrasındada katılım birinci gecedende daha yoğun olmuştur.

Witten Batı Trakya Türk'leri Derneği Başkan'ı sayın Dr. Mesut Hüseyin Dernek üyelerine ve misafirlere teşekkür ettikten sonra, yeni Dernek binası hakkında katılımcılara bilgi vermiştir, konuşmasının devamında Ramazan ayının tüm Batı Trakya Türk'lerine, Türk alemine, tüm müslüman kardeşlerimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum, ve sonrada sözü Witten Sultan Ahmet Camii imami sayın Recep Cabri'ye vermistir.

Recep Cabri yapmış olduğu Ramazan konuşmasından sonra Kurani-Kerim okunmuştur, ve dualar edilmiştir, ezanı okunduktan sonra iftar yemeğine geçilmiçtir. İftar yemeğinden sonra Witten Sultan Ahmet Camii imamı eşliğinde Derneğimizde akşam namazı kılınmıştır.

Witten Sultan Ahmet Camii Hocası sayın Recep CABRİ, Witten Sultan Ahmet Camii Başkan’ı sayın Veysel ARSLAN, Derneği’mize her zaman yardımlarını esirgemeyen iş adamı sayın Ramazan İNCİ katılmışlardır.

Teravih Namazı bitimi Derneğimizi ziyaret eden çok değerli Hocamız, Ankara Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı sayın Dr. Mehmet CANBULAT ve Bursa Yeşil Camii Hocası sayın İsmail AS ile geç saatlere kadar süren sohbette Batı Trakyalı soydaşlarımız bizleri yanlız bırakmadılar. Davetimize katılan tüm misafirlerimize ve Derneğimize üye soydaşlarımıza Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Saygılarımızla,

Dr. Mesut Hüseyin
Gn. Başkan

Mehmet HASAN
Gn. Sekreter
GALERİ