ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Derneğimiz, Witten Ülkü Kamp Futbol Turnuva'sında 3. oldu

06.06.2011
Witten Ülkü Ocağının 10.cusu düzenlediği Ülkü kamp futbol turnuvası 16 takımın katılımıyla muhteşem geçti. Türkiye ve Batı Trakya gençlerinin tek yürek olduğu turnuvada gençlerimiz 3. olmayı başardılar.

Witten Ülkü Ocağı Başkan’ı Futbol turnuvalarından amacımız Witten ve çevresindeki Türk gençlerinin tanışıp, kaynaşmalarının yanı sıra gençlerimizin hep birlikte güzel bir gün geçirmesini sağlamaktır. Turnuvamıza Türk gençlerinin gösterdiği ilgiden dolayı Ülkü Ocağı adına çok memnun olduklarını ifade etti.

Gün boyunca Derneğimizin Yönetim Kurulu Gençlerimizi yalnız bırakmadılar, çok güzel maçların oynandığı turnuvada Witten Batı Trakya Türkleri Derneğinin spordan sorumlu Başkan'ı sayın Ali İbrahim yaptığı açıklamasında gençlerimize inanıyoruz, gençlerimiz bizler için çok değerlidir, onların böyle etkinliklerde bir araya gelmesinde derneklerimiz sağlamaktadır, futbol takımımız 3. sırayı almayı başardı. Yönetim Kurulu olarak Sayın Ali İbrahim’e ve gençlerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz, turnuvanın centilmenlik ödülünü Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği verildi.

Sevgi ve Saygılarımla


Witten Batı Trakya Türk'leri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

GALERİ