ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF Viersen Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde Polonya-Yunanistan maçını izledi

11.06.2012
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), üyesi Viersen Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte Euro 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın açılış maçı olan Polonya-Yunanistan maçını birlikte izledi.

ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, ABTTF Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cengiz İsmail ve ABTTF Cenaze Yardımlaşma Fonu’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Sami Yusuf, Viersen Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde Dernek Başkanı Osman Osman, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile birlikte Polonya-Yunanistan maçını birlikte izlediler.

Heyecanlı geçen ve 1-1 biten maçın ardından ise ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, Federasyon’un son dönemde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Habipoğlu, Yunanistan’da 17 Haziran’da gerçekleştirilecek seçim ve seçim sonrasında ülkenin görünümüne ilişkin olarak değerlendirmede bulundu.

Viersen Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Osman, Viersen’de yaşayan Batı Trakya Türklerine daha iyi bir hizmet vermek amacı ile taşındıkları yeni dernek lokalini ABTTF Yönetim Kurulu üyelerine gezdirdi, derneğin önümüzdeki dönemde gerçekleştirmek istediği çalışmalar hakkında bilgi verdi.
GALERİ