ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

MİLLETVEKİLİ DR. ÇETİN MANDACI İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

26.09.2007
16 Eylül seçimlerinde İskeçe milletvekili seçilen Dr. Çetin Mandacı gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretleri çerçevesinde 22 Eylül Cumartesi günü İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret etti.

Milletvekili Dr. Çetin Mandacı birlik ziyaretinde İ.T.B Başkanı Ozan Ahmetoğlu, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Seçimlerden büyük bir başarıyla çıkan Çetin Mandacı’yı tebrik ediyoruz. Alınan sonuç bir zaferdir. Bu zaferi İskeçe Türklerinin başarısı olarak görüyoruz. İskeçe Türkleri sekiz yıllık hasrete son verdi ve büyük bir başarıya imza attı. 16 Eylül seçimlerinde Türk adaylara verilen oyların da arttığını görmek ayrıca sevindiricidir. Sayın Mandacı birliğimize iki hafta önce milletvekili adayı olarak gelmişti. Şimdi de milletvekili olarak bizi ziyaret ediyor. Burası kendisine hiç yabancı değildir. Kendisi bu güzide kurumun yönetim kurulu üyeliğini ve başkanlığını yapmıştır. Önümüzdeki günlerde yemin ederek resmen göreve başlayacaktır. Bundan sonra milletvekilimizden İskeçe Türklerinin ve azınlığın meclisteki sesi olmasını istiyoruz. Ayrıca çeyrek asırdır devam eden İskeçe Türk Birliği mücadelesine de destek vermesini bekliyoruz. Bunun yanısıra belirli aralıklarla sayın milletvekilimizle biraraya gelmeyi arzu ediyoruz.”

İskeçe milletvekili Çetin Mandacı da İskeçe Türk Birliği ziyareti sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İki hafta önce İskeçe Türk Birliği’ni aday olarak ziyaret etmiştim. O zaman burada olan yönetici arkadaşlarla, dernek üyeleriyle, soydaşlarla konuşmuştuk. Şimdi ise beş yılımın geçtiği kuruma milletvekili olarak ayak basıyorum. Şurası bir gerçektir. Elde edilen başarı başarı sadece benim başarım değil, tüm halkımızın başarısıdır. Kurumlarımızın, siyasetçilerimizin başarısıdır. Ben şanslı bir insandım ve bana denk geldi. Halkımız istemeseydi, siyasetçilerimiz, kurumlarımızı istemeseydi ve çalışmasaydı bu başarı olmazdı. Artık bundan sonra görevimiz bize verdiğiniz emeneti elimizden geldiğince korumaktır. Elimizden geldiğince oturacağız konuşacağız ve demokrasi kuralları içinde gerekenleri yapacağız. Önümüzdeki yol, uzun ve zor bir yol. Fakat biz mutluyuz çünkü yanımızda insanlarımız var, kurumlarımız var, siyasetçilerimiz var.”
GALERİ