ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Çepelli Kartalları’nda Nöbet Değişimi

09.07.2008
Çepelli Kartalları’nda Nöbet Değişimi

Rodop Amatör Futbol A kategorisi’nde mücadele eden Çepelli Kartalları 2007-2008 sezonuna yaptığı transferlerle iddialı bir giriş yaptı. Ancak sezon boyunca bekleneni bir türlü veremeyen Kartallar sezon boyunca inişli çıkışlı bir grafik çizdiler. Kendi sahasında oynadığı maçları kazanamadığı haftalarda izlemeye gelen seyircisini üzdü. Sezon içerisinde kritik maçlarda aldığı puanlarla ve rakiplerinin kaybetmesiyle kategoride kalmayı başardı.

2008-2009 yeni futbol sezonuna daha istikrarlı bir giriş yapmak için önce takımın yönetim kurulunda bir değişiklik yapıldı. Takımda futbolcu olarak görev yapan Erdal Mustafa bu yıl aktif futbola veda ederek, arkadaşlarının da desteğiyle 11 kişilik yeni yönetimle futbol takımının başına geçti. Yeni sezon çalışmalarına ilk günden itibaren hızlı ve kararlı başlayan çiçeği burnunda yeni yönetim kurulu üyeleri, bu yıl hedeflerinin takımın tamamen imajını değiştirip çok ciddi ve güçlü bir takım yaratmak olduğu söylediler. Erdal Mustafa başkanlığında göreve gelen 11 kişilik yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Erdal Mustafa, Osman Selahattin, Ahmet Sadık, Ali İlhan, Hamza Ender, İbrahim Erman, İbrahim Mehmet, Kota Mustafa Necdet, Hümmet Hüseyin, Salih Salih, Şerif Ali Nevruz.



Birilik10 Temmuz 2008