ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

1 ARALIK’TA ŞAPÇI’DA MODERN TARIM VE TEŞVİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK

26.11.2008
Tarım Ekonomisi ve Toplumsal Araştırmalar Enstütüsü Merkezi, (I.GE.K.E) 1 Aralık 2008 Pazartesi günü saat 17:30’da Şapçı’da, “Şapçı Belediyesi Kongre Salonu”nda (Papadima 1) bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.
“Tarımsal Alanda Yenilik Girişimi” adı altında yapılacak olan toplantıda, tarım alanında değişik ürünlerde denenmiş ve çok olumlu sonuçlar alınmış olan ürünler hakkında bilgiler verilecek ve bunların işlenmesi ve pazarlanması hakkında karşılıklı sunumlar yapılacak. Toplantıda, daha evvel tütün kooperatiflerinin tütünü terkettikten sonra yöneldikleri bu ürünlerde elde ettikleri başarıların sonuçları ve nasıl elde edildiği konuşulacak.
Ayrıca, kokulu bitkiler, baklagiller, sanayi bitkileri, fidancılık, ekolojik hayvancılık bitkileri, biyolojik koyun yemleri hakkında bilgi verilecek. Sunumlar aynı zamanda bir dvd ile katılımcılara izletilecek.
Bu etkinlik OPEKEPE’nin Avrupa Birliği Tütün Bütçesinden karşılanmaktadır. “Tarım Alanında Danışmanlık Ağı Tarımsal Alanda Yenilik Girişimi” programı çerçevesinde (Önlem 9, Kanun (EK)2182/02).
Giriş ücretsiz ve tüm herkese açıktır.


BIRLIK

GALERİ