ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret etti

23.03.2009
İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, 18 Mart Çarşamba günü İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret etti. Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü’nün davetlisi olarak Mevlit Kandili Programı için konferans vermek üzere Batı Trakya’ya gelen İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı, 18 Mart Çarşamba günü İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret etti. Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu’yla birlikte İ.T.B’ne gelen Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, İskeçe Türk Birliği Asbaşkanı Mehmet Hacıhalil ve diğer yöneticiler tarafından karşılandı.

İTB Asbaşkanı Mehmet Hacıhalil ziyaret sırasında, İskeçe Türk Birliği’nin faaliyetleri ve hukuk mücadelesi hakkında bilgi verdi. Hacıhalil, “Bu ziyaretin Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümünde yapılması bizler için ayrıca manidardır. Bu ziyaretten dolayı teşekkürlerimizi arzetmek istiyorum.” dedi. Ziyarette İskeçe Vali Yardımcısı Yusuf Deli de hazır bulundu.

İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı’ya, İskeçe Türk Birliği ziyareti anısına İskeçe Pazaryeri Camii’nin tablosu ve “Gönlümüzdeki İskeçe” kitabıyla İTB rozeti hediye edildi.

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ
1927
GALERİ