ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

“BÜYÜLÜ GÖL”E ÇOCUKLARDAN TAM NOT

13.04.2009
Şükran Raif'in yönettiği “Büyülü Göl” oyuna Batı Trakyalı Türk çocuklarından ilgi büyüktü ve beğeni topladı.
Batı Trakya'da ilk kez sahne alan çocuk tiyatrosu oyununu izlemeye gelenler arasında, Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç, eşi Esin Sarnıç ve kızı Dilara Sarnıç, Başkonsolosluk görevlileri, Bursa’dan Batı Trakya’ya gelen Olay Televizyonu Genel Müdürü Zakir Barutçu, Genel Müdür Yardımcısı Nezir Asaroğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Avukat Hakan Çavuşoğlu, Bölge Genel Sekreterliği temsilcisi, Vali Yardımcıları Sibel Mustafaoğlu ve Mehmet Devecioğlu, Gümülcine Belediyesini temsilen Bölge Tiyatrosu sorumlusu, çocuklar ve anneler katıldı.
Gösteri öncesi yapılan konuşmalarda Başkonsolos Mustafa Sarnıç ve diğer konuşmacılar, Şükran Raif ve oyuncularına başarılar dilediler.
Oyun esnasında çocukların oyunculara zaman zaman sesli olarak düşüncelerini söylemeleri “Büyülü Göl” oyununa renk kattı ve tiyatro sonrası çocukların salonda izlediklerinden etkilendikleri gözlerden kaçmadı. Öyle ki bazı çocuklar oyun içerisinde oyuncuların söylediklerini annelerinin yanında tekrarladıkları görüldü.

BIRLIK
GALERİ