ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

DUYURU-TEŞEKKÜR

31.08.2009
Gönülden Gönüle faaliyetleri çerçevesinde 30-08-2009 Pazar günü Kireççiler Vakıf Heyeti, Gençlik Kolu ve Kadınlar Kolu’nun Kireççiler Camiinin restoresinden sonra tekrar ibadete açılması münasebeti ile düzenlemiş olduğu İftar yemeği yoğun bir katılım ile gerçekleştirilmiştir.

Kireççiler Camiinde toplu kılınan Akşam namazından sonra İftar yemeğine geçildi. Daha sonra Kireççiler Camiinin restore işlemleri sırasında büyük yardımları dokunan şahıslar adına hazırlanan plaketler kendilerine sunuldu.

Kireççiler Vakıf Heyeti, Gençlik Kolu ve Kadınlar Kolu olarak bu faaliyetimize katılan T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç Beyefendiye ve Konsolosluk Ateşelerine,İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’ye, İskeçe Milletvekili Çetin Mandacı’ya, İskeçe İl Meclis Üyeleri İrfan Hacıgene, İrfan Uzun, Celaytin Dülger, Orhan Osmanoğlu ve Türkeş Hacımemiş’e, Mustafçova Belediyesi Belediye Başkanı Mustafa Aga’ya, Gökçeler Belediyesi Belediye Başkanı Birol İncememet’e,
İskeçe Belediyesi Meclis Üyesi ve İskeçe Belediyesinde Eşitlik
Listesi Başkanı Hasan Malkoç’a, Ilıca Nahiyesi Nahiye Müdürü
Hasan Nazır’a, B.T.Y.T. Derneği Başkanı Ahmet Kara’ya, İ.T.B. Başkanı Mehmet Hacıhalil’e ve bu faaliyetimize katılan tüm köy halkına ve Batı Trakya’lı Soydaşlarımıza teşekkürü bir borç bilir.

Saygılarımızla
KİREÇÇİLER VAKIF HEYETİ
GENÇLİK veKADINLAR KOLU
GALERİ