ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Romanya Cumhurbaşkanı’nın iftar davetine katıldı

09.09.2009
Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Faziletli İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, 4 Eylül 2009 tarihinde Romanya Cumhurbaşkanı Traian Basescu’nun vermiş olduğu iftar yemeğine katıldı.

Müftü Mete katıldığı iftar yemeğine katılımcı konuklara Batı Trakya Türk Azınlığın sorunlarını dile getirme fırsatını yakaladı.

Müslüman ülkelerin büyükelçileri de hazır bulunduğu iftar yemeğine, Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Ali Dere, IRCICA Genel Koordinatörü Halit Eren’nin yanısıra, Bosna Hersek, Bulgaristan, Arnavutluk, Karadağ ve bir çok seçkin davetli katıldı.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Faziletli İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, iftar yemeğine Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile birlikte katıldı.

Batı Trakya Türk Azınlığı İskeçe Müftülüğü


İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, TRT iftar programına katıldı

Batı TrakyaTürk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Faziletli İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, 7 Eylül 2009 tarihinde TRT kanalında ramazan boyunca yayımlanan ve Serdar Tuncer’in sunduğu “Ramazan ve İftar Sevinci” proğramına katıldı.

Müftü Mete, katıldığı televizyon programına birçok önemli mesajlar verdi. Ayrıca Müslüman ve Türk dünyasının yaşadığı sorunları birlik ve beraberlik neticesinde aşılabileceğini dile getirdi.

Batı Trakya Türk Azınlığı İskeçe Müftülüğü
GALERİ