ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman'ın Atina temasları

16.12.2009
PASOK Partisi Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman, PASOK Partisi İskeçe (Ksanthi) Milletvekili Çetin Mandacı ile birlikte, primler konusunu görüşmek üzere, 15 Aralık Salı günü - Tarım Kalkınma ve Gıda Bakanı Sayın Katerina Baceli’nin Brüksel’de bulunması nedeniyle - Tarım Kalkınma ve Gıda Bakan Yardımcısı Sayın Mihalis Karhimakis’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bölgemizdeki çiftçilerin ciddi anlamda ekonomik zorluklar içinde olduklarını, maddi imkansızlıklar nedeniyle gereksinimlerini karşılamakta yetersiz kaldıklarını bu nedenle umutsuzluk ve çaresizlik içinde olduklarını dile getiren milletvekilleri, çiftçilerimizin rahat bir nefes almaları için primlerin en kısa sürede verilmesini talep ettiler.

Öte yandan Tarım Bakan Yardımcısı Mihalis Karhimakis, çiftçileri zor durumda bırakmamak adına, primlerin en kısa sürde verilmesi için ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.

Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman’ın, ekonomik anlamda zor günler geçiren çiftçilerimize primlerin bir an önce verilmesi yönündeki temas ve çalışmaları en kısa zamanda olumlu sonuçlar verecektir.

RODOP MİLLETVEKİLİ
AHMET HACIOSMAN
BASIN BÜROSU
GALERİ