ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Pakistan'a Yardım Kampanyası

27.08.2010
Pakistan'da 2 Ağustos 2010 tarihinde başlayan ve günlerce devam eden sellerden 20 Milyon civarında Pakistan’lı din kardeşlerimiz etkilenmiş; 2000'den fazla insan hayatını kaybetmiştir. Söz konusu afet çok fazla maddi manevî kayba sebebiyet vermiş olup halen binlerce insan barınma; açlık, susuzluk ve salgın hastalık problemleriyle karşı karşıyadır.

Her zaman muhtacın, zayıfın, afetzedenin yanında yer alan ve yardım elini onlara uzatan Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu, yaşanan acıya merhem olmak amacıyla 26 Ağustos 2010 Perşembe günü yaptığı toplantıda, Batı Trakya çapında bir yardım kampanyası düzenlenmesine karar vermiştir.

Para yardımları geçmişte olduğu gibi, İskeçe’de Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve S. İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ile İskeçe Türk Birliği Başkanlığına, Gümülcine’de S. Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanlığına teslim edilmesi karara bağlanmıştır.

Bu kampanyamız Ramazan ayı boyunca devam edecek olup, Ramazan içerisinde tarafınızdan verilecek zekat ve fitreleriniz de yardım olarak kabul görecektir. Kampanya bayramının sonuncu gününe kadar sona edecektir. Halkımıza önemle duyurulur.

BATI TRAKYA TÜRK AZINLIĞI DANIŞMA KURULU
GALERİ