ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Batı Trakya Türklerinin sorunları televizyon ekranında

11.03.2011
Karesi TV’de Gazeteci-Yazar Süleyman Pehlivan’ın sunduğu “YEREL BAKIŞ” isimli programda (9 Mart 20011 Çarşamba) ”Dünden Bugüne Batı Trakya ve Batı Trakya’da Yaşayan Türklerin Sorunları” ele alındı. Programa canlı yayın konuğu olarak “BATTAM Başkanı Dr. Özkan Hüseyin katıldı.

Balıkesir’in tek TV kanalı olan ve Balıkesir’in eski adını taşıyan Karesi TV’de canlı yayında Dr. Özkan Hüseyin Batı Trakya’yı tanıttı. Batı Trakya’daki Türklerin yaşadıkları sorunları, sorunların çözümü konusunda yapılan çalışmaları ve son günlerde Batı Trakya’da Batı Trakya Türklerine yönelik yapılan saldırıları ele aldı.

Karesi TV Balıkesir yerel televizyonu ( KRT )
Bahse konu program internet üzerinden tekrar tekrar izlemek mümkündür. Arzu edenler, www.karesitv.net den izleyebilirler.

Bu programı izleme fırsatı bulamayan kardeşlerimiz, www.karesitv.net internet sitesi “Program İzle” penceresinden Süleyman Pehlivan’ın sunduğu “YEREL BAKIŞ” adlı arşivinden (”Dünden Bugüne Batı Trakya ve Batı Trakya’da Yaşayan Türklerin Sorunları”) her zaman izleme imkânınız olabilecektir. Program 7 ayrı bölümden oluşmaktadır. Her bölümü ayrı ayrı izlemek mümkündür.


BATTAM (Batı Trakya Türkleri Araştırma Merkezi) Haber Merkezi
www.battam.org
GALERİ