ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

D.E.B Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş

28.03.2011
Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, T.C. Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Uluslararası İlişkiler Topluluğunun düzenlediği “BURSA BALKAN FORUMU”na davetli olarak katıldı. Mustafa Ali Çlavuş; “Balkanlarda Avrupa Birliği’ne Uyum Süreci” başlığı altında Avrupa Birliği öncesi ve sonrasında Batı Trakya Türk Azınlığı konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Bu vesileyle partimizi foruma davet eden Bursa Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bursa ziyaretlerimiz çerçevesinde Bulgaristan, Arnavutluk, Makedonya ve Kosovadan gelen akademisyen, politikacı ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelinmiştir. Ayrıca Bursa’daki BAL- GÖÇ Derneği Başkanı Prof. Dr. Emin BALKAN ve BATTAM Başkanı Özkan Hüseyin ile bir araya gelinmiştir.

Ayrıca Bursa AK Parti milletvekili aday adayı olan Batı Trakyalı Ali Ömeroğlu ve Hakan Çavuşoğlu ile bir araya gelerek, kendilerine başarı dileklerinde bulunulmuştur.


D.E.B Partisi
Genel Merkezi
GALERİ