ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

İskeçe Ticaret Odası Ankara’da toplantıya katıldı.

18.01.2012
12 Ocak 2012 tarihinde TOBB ve EUROCHAMBERS himayesi altında gerçekleşen “Sivil Toplum Diyaloğu AB – Türk Odaları Forumu – II: AB Türkiye Odaları Ortaklık Hibe Programı” çerçevesinde gelen davet üzerine İskeçe Ticaret Odası gerçekleşen bu toplantıya katıldı. Toplantıya İskeçe Ticaret Odası Başkanı Stelyos Moraitis, 1. Asbaşkan İrfan Hacıgene, 2. Asbaşkan Serkan Hatip, Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Eleni Kitsou ve Ticaret Odasının Avrupa Birliği Programlarından sorumlu dış danışmanı Anthi Panagiotou katıldı.

TOBB’da Tekirdağ Ticaret Odası Genel Sekreteri İrfan Ekici, Eskişehir Ticaret odası Dış İlişkiler sorumlusu Arda Genç, Bursa Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Dinçer Emir, Adana Sanayi Odası Araştırma ve Ekonomik İlişkiler sorumlusu Gülhan Özdemir’le AB projeleri ve ileriye dönük olası işbirlikler üzerinde görüşmeler yapıldı.

Perşembe günü saat 10’da Ankara Sanayi Odası Genel Sekreteri Doç. Dr. Yavuz Cabbar, Araştırma ve Yönlendirme Müdürü Suat Balaban, İskeçe Ticaret Odası Başkanı Stelyos Moraitis, 1. Asbaşkan İrfan Hacıgene, 2. Asbaşkan Serkan Hatip, Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Eleni Kitsou ve Avrupa Programları sorumlusu Anthi Panagıotou’nun katıldığı bir görüşme gerçekleşti. Toplantıda İskeçe’nin tarım alanında yetiştirdiği ve ihraç edebileceği ürünler hakkında bilgi verildi. Ayrıca İskeçe’de inşaat sektöründe çalışabilecek tecrübeli, yetişmiş insan gücünün varlığından söz edildi ve bu kişilerin Ankara’nın büyük inşaat firmalarının yurt içi ve yurt dışında aldıkları işlerde çalışabilecekleri söylendi. Genel Sekreter Ankara’daki Organize Sanayi bölgeleri hakkında bilgi verdi ve bu yerlerin yakından görülmesi, çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve deneyimlerinden faydalanılması için davet etti. Ancak zaman darlığından dolayı ziyaret gerçekleşemedi ve ileri bir tarihe ertelendi.


GALERİ