ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

DEB Partisi Yöneticileri ND İskeçe Milletvekili adayı Adnan Peçenek’ten DEB Partisi’ne Ziyaret

23.04.2012
6 Mayıs 2012 Pazar günü gerçekleşecek olan genel seçimlerde Yeni Demokrasi Partisi İskeçe Milletvekili adayı Adnan Peçenek, Dostluk Eşitlik Barış Partisi İskeçe İl Teşkilatı bürosunu ziyaret etti.

21 Nisan Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette Adnan Peçenek DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ve partinin İskeçeli yöneticileri tarafından karşılandı.

Adnan Peçenek, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada önümüzdeki genel seçimlerde azınlığın bir temsilcisinin olması gerektiğini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: “Önümüzdeki seçimlerde Yeni Demokrasi Partisi’nin seçimlerden birinci parti olarak çıkacağı düşünülürse azınlık adına bu partiden milletvekili seçmenin daha kolay olacağına inanıyorum. Ben önümüzdeki seçimlerde başarılı olup seçilsem de seçilmesem de bundan böyle azınlık kurumları ve önde gelenleri ile istişare ve iş birliği içinde olmayı arzuluyorum. Bu arada DEB Partisi’ne de mücadelesinde başarılar diliyorum. Her ne kadar başka bir partinin adayı olsam da DEB Partisi her zaman gönlümde olacaktır.”

Daha sonra söz alan DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu önümüzdeki seçimlerde azınlık adına mecliste bir temsilcinin olmasının önemine değinerek sözlerine şöyle devam etti: “Öncelikle sayın Adnan Peçenek’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz önümüzdeki seçimlerde tüm azınlık adaylarına başarılar diliyoruz. Azınlığımız yıllardır partilere oylarıyla destek verdi. Ancak ne yazık ki yıllardır bu partilerin içinde sesimiz kayboldu, haklı taleplerimiz karşılığında gerekli adımlar atılmadı. Umuyoruz bundan sonra bu konuda gerekli adımlar atılır. Azınlık milletvekillerimizden de beklentimiz haklı taleplerimizi gereken yerlere iletmeleridir. Bunu yaparken de azınlık kurum ve kuruluşları ile işbirliği içinde çalışma yapılması en büyük temennimiz.”

Ozan Ahmetoğlu ayrıca ziyaret anısına Adnan Peçenek’e DEB Partisi’nin bir plaketini takdim etti.


DEB Partisi Genel Merkezi
GALERİ