ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Dr. Sadık Ahmet ölüm yıldönümünde anılacak

17.07.2013
Batı Trakya Türk Azınlığı’nın demokratik hak ve özgürlükler mücadelesinin temsilcisi Dr. Sadık Ahmet, trafik kazasında yaşamını yitirdiği 24 Temmuz 1995 tarihinin 18. yıldönümünde özel bir törenle anılacak. Dr. Sadık Ahmet’in kurucusu olduğu ve ilk genel başkanlığını yaptığı Dostluk, Eşitlik, Barış (DEB) Partisi tarafından düzenlenecek özel anma töreninde Dr. Sadık Ahmet, saygı ve sevgi ile yad edilecek.

24 Temmuz 2013 Çarşamba günü Dr. Sadık Ahmet, Dr. Sadık Ahmet’in eşi ve Sabık DEB Partisi Genel Başkanı Işık Sadık Ahmet ve ailesinin katılımı ile gerçekleştirilecek anma töreninde kabri başında dualar ile anılacak. Sonrasında Dr. Sadık Ahmet için Gümülcine Eski Camii’de Mevlid-i Şerif okutulacak. Aynı günün akşamında ise DEB Partisi tarafından iftar yemeği verilecek.

Dr. Sadık Ahmet’in acı bir trafik kazasında yaşamını yitirdiği 24 Temmuz gününde gerçekleştirilecek anma törenine Batı Trakya Türk Azınlığı’nın temsilcisi konumunda kurum ve kuruluşların temsilcileri ile pek çok soydaş katılacak.

DEB Partisi tarafından düzenlenen anma töreninin programı aşağıdaki gibidir:


24 Temmuz 2013 Çarşamba

17.30: Kabri Başında Anma Töreni
19.30: Gümülcine Eski Camii’nde Mevlid-i Şerif
20.50: İftar Yemeği
GALERİ