ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

YUNANLI ARMATÖR PANAGOPULOS KAÇIRILDI

12.01.2009
Yunanistan’da deniz taşımacılığının duayenlerinden biri olarak kabul edilen Periklis Panagopulos, bu sabah saat 08:40 civarında evinden çıkarak işyerine giderken Atina’nın Kavuri bölgesinde kimliği belirsiz üç kişi tarafından kaçırıldı.
“Super Fast Ferries” şirketinin kurucularından ve daha birçok şirketin sahibi ve ortaklarından olan Panagopulos’un, görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, makam şöförüyle birlikte üç kişi tarafından durdurulduğu ve aracından indirilerek bir kamyonete bindirildiği ve hızla olay yerinden uzaklaştıkları belirtildi.
Olay yerinin yakınında çalışan bir işçi tarafından polise haber verildiği ve polisin de verilen bilgiler doğrultusunda bölgede geniş çaplı arama operasyonu başlattığı belirtiliyor.
Yapılan aramalar neticesinde şöförün Koropi bölgesinde serbest bırakıldığı ve armatörün ise şahıslar tarafından alıkonulduğu belirtildi.
Polisin aramalarına devam etmesi sonucu, armatörü kaçırdıkları aracın ve aracı takip eden işbirlikçilerin olduğu tahmin edilen bir diğer aracın da Koropi Agios Nikolaos bölgesinde yanık olarak bulunduğu belirtiliyor.
Şöförün verdiği bilgilere göre, bu olayın sadece fidye almak amaçlı yapıldığı belirtiliyor. Aramaların tüm hızıyla geniş çapta devam ettiği belirtiliyor.



BIRLIK