ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

KINAMA

20.09.2011
Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti Ankara’da Çankaya Kaymakamlığı’nın önünde şiddetli bir patlamanın meydana geldiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Terör saldırısı neticesinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaşamını yitirirken, 5’i ağır 15 kişi de yaralanmıştır. Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Yönetim Kurulu olarak ABTTF ailesi adına patlamada yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve tüm Türk milletine başsağlığı dileriz. Yaralılara ise acil şifalar dileriz.

Sivilleri hedef alan bu insanlık dışı terör saldırısını nefretle telin ediyoruz. Terör bir insanlık suçudur, terörle hiç bir yere varılamayacağı ve herhangi bir sonuç alınamayacağı herkesçe bilinmelidir. Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğünü bölmeye yönelik gerçekleştirilen terör saldırılarını ve bu insanlık dışı saldırıları düzenleyen ve destekleyenleri şiddetle kınıyoruz.

ABTTF ailesi olarak bir kez daha patlamada yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve tüm Türk milletine başsağlığı diliyoruz.

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Yönetim Kurulu
GALERİ