ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF 17. Dönem 2. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Witten’de gerçekleştirildi

03.10.2011
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu(ABTTF), 1 Ekim 2011 tarihinde 17. Dönem 2. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi. 11 Yönetim Kurulu üyesinden dokuzunun iştiraki ile ABTTF Merkez Ofisi’nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan uluslararası girişimler öncelikli olmak üzere diğer gündem maddeleri görüşüldü.

ABTTF Europeada 2012 Futbol Turnuvası’na katılacak

Yaklaşık beş saat süren yönetim kurulu toplantısında öncelikle Yunanistan’daki son gelişmeler değerlendirildi. Toplantıda ülkede yaşanan gelişmelerin Batı Trakya Türk Azınlığı’na olası etkileri ile Batı Trakya Türk Azınlığı’nın güncel sorunları tartışıldı. İkinci olarak bir önceki yönetim kurulu toplantısının gerçekleştirildiği 30 Nisan 2011 tarihinden bu yana ABTTF Merkez Ofisi ve ABTTF Brüksel Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen uluslararası etkinlikler toplantıda detaylı olarak ele alındı. Bununla birlikte 2011 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmesi planlanan uluslararası etkinlikler de yönetim kurulu üyeleri tarafından görüşüldü. Bir başka gündem maddesi olarak ise ABTTF’nin Avrupa Azınlıkları Federal Birliği (FUEN) tarafından 16-24 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenecek 2. Avrupa Futbol Şampiyonası “EUROPEADA 2012”ye katılması konusu görüşülerek karara bağlandı.

Toplantının ardından ABTTF Yönetim Kurulu üyeleri, ABTTF üyesi Meschede Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin daveti üzerine dernek tarafından düzenlenen akşam yemeğine katıldılar, dernek üyeleri ile birlikte gecenin geç saatlerine kadar sohbet ettiler.




GALERİ