ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

KINAMA

19.10.2011
Terörü nefretle telin ediyoruz

Hakkari’nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde sekiz ayrı hedefe teröristlerce düzenlenen saldırı sonrası yaşanan çatışmalarda 26 Türk askerinin şehit edildiğini, 22 Türk askerinin ise yaralandığı haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunuyoruz. Öncelikle Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) olarak Avrupa’da yaşayan tüm Batı Trakya Türkleri adına Türk şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Türk halkına başsağlığı, yaralı Türk askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Ayrıca dün, 18 Ekim 2011 tarihinde Bitlis’in Güroymak ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında menfeze döşenen uzaktan kumandalı patlayıcının patlatılması neticesinde 5 Türk polisinin şehit edildiği, 1’i çocuk 3 Türk vatandaşının hayatını kaybettiği, 4 Türk vatandaşının ise yaralandığı terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. ABTTF ailesi adına patlamada yaşamını yitirerek şehit olan Türk polislerimize ve Türk vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Türk halkına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğünü parçalamaya yönelik gerçekleştirilen terör saldırılarını nefretle telin ediyoruz. Terörle hiç bir yere varılamayacağı ve herhangi bir sonuç alınamayacağı herkesçe bilinmelidir. Avrupa’da yaşayan Batı Trakya Türkleri olarak terörü lanetliyoruz!

Anavatanımız Türkiye’nin terör saldırılarına güvenlik güçleri ile birlikte gerekli cevabı vereceğine olan inancımız tamdır. Bu saldırılar Türk milletinin birlik ve beraberliğine en ufak bir zarar veremeyecektir. Avrupa’da yaşayan Batı Trakya Türkleri olarak yüreğimizin anavatanımız için çarptığını, anavatanımızın yanında olduğumuzu ifade etmek isteriz.


Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Yönetim Kurulu
GALERİ