ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

TAZİYE MESAJI

24.10.2011
Van’da 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) olarak anavatanımız Türkiye’nin Van ilinde 7,2 büyüklüğünde bir deprem olduğu haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunuyoruz. Van’ın Tabanlı köyü merkezli depremde çok sayıda binanın yıkıldığı ve pek çoğunun hasar gördüğü belirtilmektedir. Depremde çok sayıda kişinin yaşamını yitirdiğini, yine çok sayıda yaralının olduğunu basından endişe ile takip ediyoruz.

Avrupa’da yaşayan tüm Batı Trakya Türkleri adına bu deprem felaketinde hayatını kaybeden Türk vatandaşlarına Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, enkazdan sağ kurtulan yaralılara ise acil şifalar dileriz. Tüm Türk milletinin başı sağ olsun.

Avrupa’da yaşayan Batı Trakya Türkleri olarak gönlümüz anavatanımız Türkiye iledir. Anavatanımızın bu deprem felaketinin yaralarını en kısa sürede saracağından eminiz ve Avrupa’da yaşayan Batı Trakya Türkleri adına ABTTF olarak üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız.

Anavatanımıza büyük geçmiş olsun, Allah bizi ve tüm insanlığı doğal afetlerden ve doğal afetlerin bir felakete dönüşmesinden korusun.
GALERİ