ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

18.Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası için son 3 gün

27.06.2012
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu(ABTTF) üyesi Feuchtwangen Batı Trakya Türk Kültür Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 18. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’na üç gün kaldı. 30 Haziran 2012, Cumartesi günü on takımın iki grup halinde Heinz-Seidel-Stadion’da mücadele vereceği turnuvaya Avrupa’da yaşayan Batı Trakya Türkleri katılacak. Turnuvanın sonunda, aynı günün akşamında Feuchtwangen’de düzenlenecek Kültür ve Aile Gecesi’nde Avrupa’nın farklı şehirlerinde yaşayan Batı Trakya Türkleri hep birlikte eğlenecek.

Batı Trakya Türk Azınlığı’nın unutulmaz lideri merhum Dr. Sadık Ahmet’i anmak, onun fikirlerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacı ile geleneksel olarak düzenlenen Dr.Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’na Dr. Sadık Ahmet’in oğlu Levent Sadık Ahmet katılımları ile onur verecek. 18. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’na Dr. Sadık Ahmet’in kurucusu olduğu ve ilk genel başkanlığını yaptığı Dostluk, Eşitlik, Barış(DEB) Partisi Başkan Yardımcısı Hasan Hasan ve DEB Partisi Özel Kalem Müdürü ve Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet ve DEB Partisi yönetici isimleri de katılacaklar.

Levent Sadık Ahmet’in ve DEB Partisi’nin Avrupa’da yaşayan Batı Trakya Türkleri ile birlikte olmak ve Dr. Sadık Ahmet’in anısını yaşatmak amacı ile turnuvaya katılımları Avrupa’da yaşayan Batı Trakya Türkleri için özel bir anlam taşıyor. Böylesi önemli bir etkinliğe tüm Batı Trakya Türklerini bekliyoruz!

GALERİ