ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Meslek eğitiminde ABTTF’de üçüncü dönem

24.08.2012
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), üç yıl süren büro iletişim sorumlusu meslek eğitiminde üçüncü dönemine başladı. 2009-2012 yılları arasında ABTTF’de meslek eğitimini gerçekleştiren Demet Öcal, Temmuz 2012’de meslek eğitimi tamamlayarak büro iletişiminden sorumlu çalışan ünvanını kazandı. Demet Öcal’ın ABTTF’de meslek eğitimini tamamlamasının ardından Ağustos 2012’de Merve Gölge, ABTTF’de meslek eğitimine başladı.

2006 yılında ABTTF Başkanı’nın sorumluluğunda üç yıl süreli olarak meslek eğitimi vermeye başlayan Federasyon, 2009 yılında Serap Yusuf’un sınavı başarı ile tamamlamasının ardından ilk mezununu vermişti.

Merve Gölge’nin ABTTF’de meslek eğitimine başlaması ile ilgili olarak ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, “2006 yılında meslek eğitimi veren kuruluş statüsünü kazanan ABTTF, meslek eğitimi ile Almanya’da doğup büyüyen gençlerin nitelikli iş gücüne katılmasına katkı sağlamaya önem göstermektedir. Meslek eğitimini tamamlayarak profesyonel iş hayatına başlayan Demet Öcal’a gelecekteki iş yaşamında başarılar diler, ABTTF’de meslek eğitimine henüz başlayan Merve Gölge’ye ise bu süreçte ABTTF ailesi olarak başarılar dileriz” açıklamasında bulundu.

GALERİ