ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

DEB Partisi ABTTF Merkez Ofisi’ni ziyaret etti

30.11.2012
29 Kasım 2012 tarihinde Dostluk, Eşitlik, Barış(DEB) Partisi, Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu’nun Witten’deki Merkez ofisini ziyaret etti. DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, DEB Partisi Özel Kalem Müdürü ve Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet, DEB Partisi Sekreteri Zerrin Hüseyin, ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, Başkan Yardımcısı Cengiz İsmail ile ABTTF Yönetim Kurulu üyeleri Sami Yusuf ve Ramadan Ramadan ve ABTTF Genel Müdürü K. Engin Soyyılmaz ile ABTTF Merkez Ofisi’nde bir görüşme gerçekleştirdi.

Eylül 2012’de Ortak Çalışma Protokolü imzalayan ABTTF ve DEB Partisi, ABTTF Merkez Ofisi’nde gerçekleştirdikleri görüşmede ABTTF ve DEB Partisi’nin Ekim 2012’de ortaklaşa gerçekleştirdiği Batı Trakya keşif ziyareti ve sonrasında yine ortaklaşa düzenlediği 28 Kasım 2012 tarihinde Brüksel’deki Avrupa Parlamentosu’nda “Yunanistan’daki Etnik Türklere Karşı İnsan Hakları İhlalleri” konferansını değerlendirdiler. Konferans sonrasında Hollanda ve Almanya’daki Batı Trakya Türk derneklerini ziyaret eden ABTTF ve DEB Partisi, 2013 yılında ve uzun vadede ortaklaşa gerçekleştirmeyi planladıkları faaliyetleri ve etkinlikleri görüştüler.

ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu DEB Partisi’nin onursal üyesi oldu

Görüşmenin sonunda DEB Partisi Başkanı Mustafa Ali Çavuş, ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu’na DEB Partisi onursal üyelik kartını takdim etti. ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, DEB Partisi’nin onursal üyeliğine layık görülmekten büyük bir gurur duyduğunu ifade etti. Habipoğlu, ABTTF ve DEB Partisi’nin gelecekte de başarılı ortak çalışmalara imza atmasını umut ettiklerini belirtti.
GALERİ