ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Gönüllümüz olmak ister misiniz?

10.03.2016
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), bünyesindeki Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu’na yeni üyeler arıyor. ABTTF’nin 2007 yılında oluşturduğu ABTTF Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu, ABTTF’nin Batı Trakya Türk Azınlığı’nın sorunlarını dile getirmek amacı ile iştirak ettiği uluslararası toplantılara gençlerin katılmalarını, böylelikle Batı Trakya Türk Azınlığı’nın demokratik hak ve özgürlükler mücadelesinde geleceğin liderlerinin bilgi birikimlerini artırmayı ve onların uluslararası alanda deneyim kazanmalarını hedefliyor. ABTTF Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu, Avrupa’nın farklı ülke ve şehirlerinde yaşayan “gönüllü” gençlerden oluşuyor.

Birleşmiş Milletler (BM), Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) ve Avrupa Birliği (AB) öncelikli olmak üzere uluslararası kuruluşların düzenlediği toplantı ve etkinliklere katılarak uluslararası alanda deneyim kazanmak, uluslararası toplantılarda Batı Trakya Türk Azınlığı’nın sesi olmak, böylelikle Batı Trakya Türk Azınlığı’nın haklı mücadelesine katkıda bulunmak için ABTTF Uluslararası Çalışmalar ve Lobi Grubu üyesi olmak istiyorum diyorsanız bu isteğinizi açıklayan bir yazıyı info@abttf.org adresine göndermek suretiyle başvurunuzu yapabilirsiniz.

ABTTF ve çalışmaları hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız www.abttf.org adresindeki internet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
GALERİ