ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

ABTTF Başkanı Halit Habip Oğlu’nun en mutlu günü!

27.02.2017
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu(ABTTF) Başkanı Halit Habip Oğlu’nun oğlu Caner Habip Oğlu, Gütersloh’ta yaşayan Batı Trakya Türklerinden Buket Şerif ile evlendi. 25 Şubat 2017 Cumartesi gerçekleştirilen düğün ile iki genç dünya evine girdi.

Cumartesi akşamı gerçekleştirilen düğünde ABTTF Başkanı Halit Habip Oğlu ve eşi Nesrin Hacı Mehmet ile Buket Şerif’in babası Metin Şerif ve annesi Ayşe Şerif, misafirlerini tek tek kapıda karşıladılar. Şerif ve Habip Oğlu ailelerinin en mutlu gününde akrabaları ve dostları ise onları yalnız bırakmadı. Genç çiftin düğün merasimine Avrupa Milletleri Federal Birliği(FUEN) Eski Başkanı Hans Heinrich Hansen ile T.C. Essen Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa, T.C. Essen Başkonsolos Vekili Ahmet Davaz ve Muavin Konsolos Mete Zaimoğlu aileleri ile birlikte katıldılar. ABTTF’nin ilk başkanı Cafer Alioğlu’nun da katıldığı düğüne ABTTF Başkanlık Kurulu üyeleri, ABTTF üyesi derneklerin yöneticileri ve çok sayıda misafir de aileleriyle birlikte katılarak gençlerin en mutlu gününü paylaştılar.

Grup Sevenler Orkestrası’nın sahne aldığı düğünde Caner ve Buket çifti aileleri, akrabaları ve dostlarıyla birlikte evlilik hayatına adım attılar. ABTTF Başkanlık Kurulu olarak tüm ABTTF ailesi adına genç çiftimizin evliliklerinin kalpleri ve yüzleri gibi güzel, mutlu ve huzurlu olmasını diler, genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.


GALERİ