ABTTF
TR
HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN Bülten İcon
Batı Trakya

Cumhuriyet Bayramı Almanya’daki yurt dışı temsilciliklerinde kutlandı

31.10.2011
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Almanya’daki yurt dışı temsilciliklerinde kutlandı. Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), 29 Ekim Cumartesi günü T.C. Essen Başkonsolosluğu, T.C. Hannover Başkonsolosluğu ve T.C. Nürnberg Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonlarına katıldı.

Resepsiyonlara Van depremi felaketi nedeni ile yaşanan acı damgasını vurdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin 88. yılı dolayısı ile düzenlenen resepsiyonlardan T.C Essen Başkonsolosluğu’nca düzenlenen resepsiyona ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, ABTTF Sportif Faaliyetlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Selamioğlu ile ABTTF Denetim Kurulu üyesi ve Duisburg Batı Trakya Türkleri Eğitim ve Spor Derneği Başkanı Bilgin İlyasoğlu katıldı. Van’da meydana gelen deprem felaketi nedeni ile buruk geçen resepsiyonda Essen’deki görevine henüz yakın zamanda başlamış olan Başkonsolos Sayın Şule Özkaya misafirleri karşıladı. Resepsiyona Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Parlamentosu’ndan çok sayıda milletvekili iştirak etti.

T.C. Hannover Başkonsolosluğu’nca düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’na ABTTF Genel Sekreteri Özkan Reşit ve eşi katılırken T.C. Nürnberg Başkonsolosluğu’nca düzenlenen resepsiyona ise ABTTF Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cengiz İsmail ve eşi iştirak ettiler. Burada düzenlenen resepsiyonlar da Van depremi nedeni ile buruk yaşandı.
GALERİ